Cegnyilvantartas Cegnyilvantartas

Sáhó fémforgácsoló

Cégünk 1988-ban alakult meg Tatán. A megalakulás óta sok változáson mentünk keresztül, ahogy azt a piaci igények megkívánták.
Új mûhelyt építettünk, új gépket vásároltunk és folyamatosan bõvítjük és fejlesztjük a munkák megfelelõ elvégzéséhez szükséges eszközeinket.

Jelenleg két csarnokban, 22 gépen, mintegy 1400 nm-en folyik a termelés.
Cégünk jelenleg még nem rendelkezik ISO minõsítéssel, de annak kiépítése folyamatban van. Ezek mellett garantáljuk és az ISO-rendszernek megfelelõen teljesítjük a ránk bízott munkák minõségét. Több külföldi és hazai céggel állunk kapcsolatban, akik egyre több és bonyolultabb munkát bíznak ránk, amit Mi a megbízhatóság jeleként értékelünk.
Célunk, hogy a meglévõ, valamint a leendõ ügyfeleinket teljes mértékben kiszolgáljuk, törekedve a folyamatos minõségjavításra, hogy ezzel megfeleljünk a nemzetközi elvárásoknak, és a vevõink által támasztott követelményeknek. A megrendelõi igényeket folyamatosan figyeljük, és ehhez igazodva biztosítjuk, hogy megbízható terméket kapjanak.
Mára már több mérõgéppel ellenõrizzük a késztemékek felületi és méretbeli megfelelését. Erröl bõvebben a Méréstechnika menüpont alatt olvashat.
Gépparkunk mára már olyan szintre emelkedett, mellyel szinte minden fajta munkát el tudunk végezni, akár egyedi, vagy sorozatgyártásról legyen szó.
Hagyományos és CNC gépeink minden szempontból megfelelnek a munkák pontosságához illetve igényességéhez szükséges feltételekkel. Gépeinkrõl összeállítást tekinthet meg a Gépeink menüpont alatt, ahol részletesen olvashat a képekkel illusztrált gépek tulajdonságairól.