Cegnyilvantartas Cegnyilvantartas

Japán autóalkatrészek!

A Japan Autoparts Kft. JAPANPARTS termékek valamint japán és koreai gyári autóalkatrészek importjával és forgalmazásával foglalkozik. A Japan Autoparts Kft. fő tevékenysége a JAPANPARTS autóalkatrészek magyarországi forgalmazása. A Japanparts koreai, japán, indiai és más távol-keleti autógyárak termékeihez szállít elsősorban alkatrészeket.

A japanparts kínálatában jelenleg több mint 2500 cikk szerepel, mint például a terepjáró alktrész, kardánkereszt, ékszíjtárcsa, és minden úgynevezett kopó-fogyó autóalkatrész.

Ezen Japán autóalkatrészek kivétel nélkül a távol-keleten készülnek és megfelenek a legszigorúbb európai, japán és amerikai szabványoknak, valamint minőségi előírásoknak.

Szeretnénk felhívni figyelmét új termékeinkre, mint az egyedülálló választékban kínált kardánkeresztekre és kardánfelfüggesztőkre, szilentekre és más gumialkatrészekre. Csak nálunk kaphatóak a Japanparts ventillátor viszkózkuplungjai, utolérhetetlen árakon.

Termékeink jórészt a Japanparts katalógusokban vagy a közismert Tec-Doc elektronikus katalógusban találhatók meg.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, állandó vásárlónk lesz és ezáltal még szélesebb körben ismertetjük meg a felhasználókkal a kiváló minőségű és igen kedvező áru Japanparts autóalkatrészeket.

Ha Japán autóalkatrészre van szüksége, keressen az alábbi elérhetőségeken!

Japan Autoparts Kft.

Budapest, Füredi u. 72.

www.japauto.hu